Kosten

Kosten zijn, naast alle emotionele aspecten, zeker een factor om rekening mee te houden. 

In een voorgesprek in alle rust kan veel duidelijk worden wat betreft de kosten van de uitvaart maar het blijft natuurlijk altijd afhankelijk van de keuzes die u maakt voor wat betreft begraven of cremeren, consumpties tijdens condoleance, een advertentie, het vervoer enz.

Samen met u streef ik er altijd naar om de uitvaart binnen uw budget te realiseren. Ik hou het transparant en overzichtelijk en zal zo spoedig mogelijk een begroting opstellen.


Basic-of budget uitvaart

Tegenwoordig bestaan er (vooral internet)bedrijven die zgn. basic- of budget uitvaarten aanbieden. Deze uitvaarten zijn van alle extra’s ontdaan, zelfs van persoonlijke begeleiding.

Ik kan u zo’n uitvaart niet bieden omdat ik het persoonlijke aspect te belangrijk vind. Ik kan wel samen met u kijken hoe we de kosten zoveel mogelijk kunnen beperken. Want ook met een beperkt budget is een mooie en persoonlijke uitvaart mogelijk.
Want een mooie uitvaart hoeft niet duur te zijn. Ik heb ervaring met het organiseren van een uitvaart met bescheiden middelen.